Високофреквентни онлајн UPS системи 1-80KVA

Профил на компанијата

Shenzhen REO Power Co., Ltd.

Shenzhen REO Power Co., Ltd е водечки производител на сигурни и иновативни решенија за напојување во Кина и се фокусира на обезбедување напојување на UPS-от, моќност на инвертерот, соларен инвертер, батерија и некои други поврзани соларни производи.Специјализирани сме за истражување, развој, производство, продажба и услуги за клиенти во повеќе од 100 земји во различни индустрии.

 

Основани сме во 2015 година, имаме две производствени бази, 10 производни линии и месечно произведуваме околу 80.000 парчиња.Нашето производство на ODM и OEM е строго засновано на ISO9001 и услуги на клиентите кои имаат потреба.REO е еден врвен давател на решенија за енергија и топло добредојде да биде наш дистрибутер и партнер!

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
 • година

  Време на основање

 • +

  Месечни производи

 • +

  Број на вработени

 • +

  Забелешки

Фабрика РЕО

REO е еден врвен снабдувач на решенија за енергија и топло добредојде да биде наш дистрибутер и партнер